Cataloage flori

Aici puteti gasi modele pentru oferit de la simple buchete flori pana la aranjamente florale in diverse suporturi,plante flori frumos aranjate,va rugam sa ne sunati pentru a verifica disponibilitatea produsului.Pentru cele care nu sunt in stoc  putem crea orice alt buchet floral sau aranjament flori in functie de ceea ce va doriti!Fii inspirat alege sa faci pe cineva sa zambesca,de livrare ne ocupm noi!

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Aranjament corporate 13

Un frumos aranjament floral creat din gerbera,tandafir,dendrobium,pitosporum.Ifrmuseteaza-ti biroul cu aranjamet floral unic.Durata florilor pana la 2 saptamani!
180,00 lei 170,00 lei

Aranjament floral in cutie

Un frumos aranjament dimensiuni micute creat din trandafir visiniu,gerbera,frezia,lalea,frunze aspidistra.Acest tip de aranjamente pleaca de la 55 RON/model si cresc in functie de numarul firelor de flori create. Le puteti comanda pentru profesoare,educatoare,persoane dragi sau colege servici oferite simbolic cu diverse ocazii.
55,00 lei

Aranjament floral de oferit

Un aranjament din flori de primavara in cufar cu magnet,potrivit pentru ocazii speciale.
150,00 lei

Aranjament floral de primavara

Un frumos aranjament de primavara in cufar rotund dimensiune medie creat din frezia alba,frezia galbena,lalele rosii,trandafir alb,orhidee alba,lavanda.Un miros dulce care aduce zambete persoanei dragi!Imparte flori!
98,00 lei

Aranjament floral din flori mixt

Creat din trandafiri,frezia,lalele,orhidee,verdeata mixt,pe suport tabla cu model.
95,00 lei

Aranjament floral din orhidee

Acest aranjament a fost creat oentru clienti.O combinatie armonioasa de flori ca frezia alba 3 fire,trandafir alb 2 fire,trandafir visiniu 1 fir,orhidee dendrobium mova cu verdeata decorativa.Recomandat primavara!
98,00 lei