Trandafiri criogenati

Alege sa oferi un cadou special!Trandafiri criogenati rezista pana la 25 ani,cateva din modelele create pentru clienti! O amintire frumoasa pentru persoane dragi,la preturi fara concurenta!Acest tip de aranjament e potrivit si pentru casa pentru a da o pata de culoare spatiului respectiv.

Vezi ca Grilă Listă
Ordonează după
Afișează pe pagină

Model 1 trandafiri criogenati

Un aranjament pe suport ceramica din trandafiri criogenati rosu,galben,crem, bumbac,rezista pana la 25 ani
170,00 lei 150,00 lei

Model 10 trandafiri criogenati

Aranjament din trandafiri criogenati in suport cutie vintage. Contine 3 trandafiri si alte elemnte decorative,potrivite pentru florile care dureaza ani de zile!Recomandabil pentru orice ocazie!
170,00 lei

Model 2 trandafiri criogenati

Aranjament floral din trandafir criogeanti in nuante de albastru,alb,visiniu,craspedia
170,00 lei

Model 3 trandafiri criogenati

Spune-i ca o iubesti!Trimite acest frumos aranjament la ea acasa,ne ocupam noi!Trandafiri criogenati in cutie sub forma de inima!
170,00 lei

Model 4 trandafiri criogenati

Frumos aranjament din trandafiri criogenati albi,verde deschis,negru,albastru inchis,cu alte elemente care intregesc aranjamentul gen craspedia,eucalipt,iedera.Un cadau potrivit pentru doamnele mai in varsta care iubesc acest tip de aranjament vintage.
350,00 lei 300,00 lei

Model 5 trandafir criogenat

Anul acesta am avut cerere pentru acest tip de aranjament in suport carte.Un aranjament simplu cu detalii in functie de ceea ce prefera clientul.Acesta a fost creat din trandafir rosu.Puteti opta pentru orice alte culori si accesorii.
110,00 lei